- Lokeren rijdt fietsknooppuntennetwerk Waasland in
- De link met Urbanus tijdens dit gebeuren
- Fietsverhuur in Lokeren


Lokeren rijdt fietsknooppuntennetwerk Waasland in

Zondag 13 juli staat het Waasland volledig in het teken van de lancering van het nieuwe fietsknooppuntennetwerk. In Lokeren kan iedereen genieten van een fietstocht naar het provinciaal domein Puyenbroeck in Wachtebeke met gratis ontbijt. Ondertussen zorgen 'Wiewieneke and his singing Puppets' vanop een triporteurfiets voor de nodige ambiance.
De begeleide fietstocht vertrekt om 11 uur naar het hoogtepunt van deze sportieve zondag nl. de Knack Zomerhappening in het provinciaal domein Puyenbroeck in Wachtebeke. De route is bijna twintig kilometer lang en volgt voornamelijk verkeersvrije en arme fietspaden. Ideaal dus voor gezinnen!
Info: infopunt toerisme, Markt 2, 09/340.94.74, toerisme@lokeren.be


De link met Urbanus tijdens dit gebeuren

De link met de stripheld is beperkt tot een speciaal voor de gelegenheid gemaakt drankenbonnetje met een exclusieve tekening op! We kunnen ook al meegeven dat er een leuke aankondiging zal plaatsvinden tijdens dit evenement. Uiteraard weldra ook in de nieuwsbrief.


Fietsverhuur te Lokeren

Voor informatie en verhuur van fietsen kan u terecht bij
Mobibikes
Pr. Thuysbaertlaan 12E
9160 Lokeren
0484/69.04.68

Openingsuren:
Dinsdag, donderdag en vrijdag: 14u - 19u
Woensdag en zaterdag: 9u - 12u en 14u - 18u
Zondag en maandag gesloten
Opgelet: normaal op zondag gesloten, neem even contact op om te informeren of ze uitzonderlijk open zijn op 13 juli of informeer bij de dienst Toerisme.
(7 Juli 2008)