Urbanus stript in Wijnegem Shopping Center

Van 19 april tot 10 mei staat Wijnegem Shopping Center helemaal in het teken van de stripfiguur Urbanus. Die bestaat 25 jaar en dat moet gevierd worden met een reuzegroot feest!

Reuzegroot zal het zeker zijn want in de centrale koepel zal een grote 3D Urbanus staan zoals je die nog nooit eerder zag! Kom je ogen uitkijken naar een metershoge Urbanus-stripfiguur!

Rond de reus zullen allerlei leuke activiteiten plaatsvinden.
- Je kan de 'making of' zien van de reus in het fotohoekje of op het grote scherm,
- De kleintjes zijn welkom in de Urbanus-kleurhoek,
- Gamers kunnen het Urbanus computerspel 'De toetsenkiller' spelen,
- Vanaf 22 april zijn er in Wijnegem Shopping Center 25 unieke laptops te koop die speciaal voor het feestjaar in een Urbanus-kleedje gestopt zijn! Wie deelneemt aan de wedstrijd op www.urbanusstrip.be tussen 19 april en 3 mei wint er misschien wel eentje!
- Wie Gazet van Antwerpen koopt in Wijnegem Shopping Center op 23 - 26 of 30 april of op 3 ­ 7 of 10 mei krijgt er GRATIS een Urbanus-strip en een Urbanus-muismat bij!
- Als je zin hebt om zelf voor Urbanus te spelen, kan je de bekende grote rode broek, bijpassend truitje en bretellen aantrekken en je laten fotograferen door een professionele fotograaf!
- In 6 winkeletalages zal een Urbanus te zien zijn met een strip in zın handen. Wie de 6 winkels en de titels van de strips kan opsommen, maakt kans op de hele Urbanus-stripreeks!
- En wat zou een Urbanus-evenement zijn zonder tekenaar Willy Linthout en Urbanus zelf? We plannen signeersessies op openingsdag 19 april en op 30 april ­ telkens van 14u tot 16u - en nog een keer op de slotdag 10 mei, van 14u tot 15u. Enkel op 10 mei zal tekenaar Willy Linthout aanwezig zijn.
- ...
(18 April 2008)