OpenBedrijvenDag met Urbanus

Nu zondag OpenBedrijvenDag in het Gerechtsgebouw te Brugge: advies van advocaten, pleitzittingen bijwonen en rondleidingen in de rechtbank.
Ook Urbanus zal er terechtstaan!

P.S. enthousiaste confraters die een schijnproces willen pleiten en/of advies of rondleidingen willen geven, mogen zich nog steeds aanmelden!
@ Facebook -> Balie West-Vlaanderen


Urbanus in Woef

Pssst... zijn jullie de nieuwe WOEF al gaan halen? Dit nummer draait rond Golden Retrievers, heeft een diepte-interview met Urbanus over zijn eigen hond én de peter van Urbain vertelt er ook nog over Hachiko vzw en zijn petewoef, compleet met het mooie kaartje bij (dat hij speciaal voor Hachiko heeft gemaakt, zie eerdere nieuwsbrief)! Dat zijn minstens drie redenen om 'm te gaan halen.

Voor wie graag een gesigneerd kaartje van Urbanus wil maar er niet bij kon zijn tijdens het benefiet: er zal een beperkt aantal gesigneerd en met tekening verkocht worden tvv de organisatie aan de Hachiko-stand tijdens demonstraties de komende weken. Hou de Facebookpagina van Hachiko dus zeker in het oog en ga een kijkje nemen wanneer ze in jouw buurt stoppen voor een demo! Op = op!

Een dikke poot voor Mister Big Urbie voor alles wat hij doet om ons te steunen, en natuurlijk ook voor de Woef!
(4 Oktober 2018)