In deze nieuwsbrief:
- Urbanus Zelf! (Theater Toer 2013-2015) op CD beschikbaar
- Urbanus Zelf op één met oudjaar (nu zaterdag om 20u10)
- De Sprekende Portretten ligt sinds 9 november in de winkels
- Puppie De Puppy op 9 november verschenen
- KRB trotseert herfststorm ten voordele van Music For Life

Urbanus Zelf! (Theater Toer 2013-2015) op CD beschikbaar

"Urbanus Zelf" is de neerslag van de meest recente tour van Urbanus die hem 3 jaar lang langs uitverkochte zalen in zowel Vlaanderen en Nederland bracht. Na heel wat jaren afwezigheid van de live podia pikte Urbanus eind 2013 de draad weer op met een aantal uitverkochte optredens in het Antwerpse Sportpaleis. Sindsdien heeft hij geschaafd aan zijn liedjes en conferences. "Urbanus Zelf" toont ons Urbanus op zijn best; zijn grootste hits afgewisseld met fantastische sketches waar zowel de linkse als rechtse kerk een veeg uit de pan krijgt en enige maatschappij kritiek niet geschuwd wordt.
Deze cd bevat 2 bonustracks: een studio versie van Rustige Oude dag vertolkt door actrice Lien van de Kelder en een hoorspel van de Nederlandse radio dat nooit eerder werd uitgebracht.
Meer info via:
http://www.urbanusfan.be/urbanus/discografie.php?discografie=17


Urbanus Zelf op één met oudjaar (nu zaterdag om 20u10)

Urbanus brengt zijn legendarische liedjes, die aan elkaar worden getimmerd met oude en nieuwe sketches, oneliners en visuele grappen. Compilatie van de gelijknamige theatershow van Urbanus.
Zaterdag 31 december om 20u10.
Meer info via:
http://www.een.be


De Sprekende Portretten ligt sinds 9 november in de winkels
De 171ste Urbanus-strip

We maken een sprong in de tijd. Urbanus is ondertussen een frisse vijftiger die nog steeds op de schoolbanken zit. Hij vraagt zich af of het nog wel zin heeft om naar school te gaan, maar Eufrazie is vastberaden. Als sprekend portret blijft ze erop toezien dat haar zoon zijn diploma haalt.
Meer info via:
http://www.urbanusfan.be/urbanusstrip/urbanusstrips.php?urbanusstrips=171


Puppie De Puppy op 9 november verschenen
23ste Mieleke Melleke Mol-strip

Een kleine lieve puppy staat met een hondenhokje onder de arm aan de deur bij Mieleke Melleke Mol. Hij vraagt of zij bij hem in zijn hokje willen wonen of dat het toch beter is dat hij bij hen intrekt. Ze laten hem binnen en noemen hem Puppie de puppy. Mieleke probeert Puppie allerlei trucjes te leren, maar het hondje is superslim en doet alsof hij er niets van begrijpt. Tante Tulp heeft ook al veel plasjes pipi van Puppie moeten opkuisen. Puppie vertelt heel de dag door mopjes over domme mollen. Dat vindt Mol helemaal niet leuk en er komt ruzie van. Mol zegt dat die hond weg moet of anders vertrekt hij wel. Voor wie zullen Mieleke en Melleke kiezen? Razend moeilijk!
Meer info via:
http://www.urbanusfan.be/urbanusvertelt/urbanusvertelt.php?urbanusvertelt=23


KRB trotseert herfststorm ten voordele van Music For Life

Een dertigtal leden van de Koninklijke Roeivereniging Brugge aan het Waggelwater heeft zich op het water begeven speciaal voor Music For Life, met de steun van Urbanus.
Lees het volledige artikel (incl. foto) via:
http://www.krbrugge.be/nieuws/krb-trotseert-herfststorm-ten-voordele-van-music-life
(30 December 2016)