Kom naar de finale van de Humorklas (met jurryvoorzitter Urbanus)

Op donderdag 19 mei nemen Soe Nsuki, Edouard De Prez en Sander VDV het tegen elkaar op in de finale van De Humorklas. Jij kan erbij zijn! De finale gaat door in CC Asse en tickets kosten amper 8 euro.

Over De Humorklas
De Humorklas is niet enkel een concours. De deelnemers krijgen ook meteen de kans om hun talent te laten horen op de radio.
Tijdens het intensief traject van bijna drie maanden spelen ze o.a. in de oudste comedyclubs van Vlaanderen, De Trukendoos en The Joker en verschijnen ze voor een jury die zal bestaan uit Vlaamse humoriconen Maaike Cafmeyer, Wouter Deprez, Michael Van Peel, William Boeva, Gili, Peter Thyssen, Fokke Van der Meulen en Bas Birker. Eindigen doen ze in het gloednieuwe CC van Asse waar niemand minder dan comedygodfather Urbanus het juryvoorzitterschap zal waarnemen.
De Humorklas is een avontuur dat de kandidaten sterker, beter en grappiger wil maken. Zelfs al komen ze hier niet als winnaar uit, de ervaring en het traject zal de deelnemers sowieso winst opleveren in hun verdere comedycarrière. Meer info via:
http://www.radio2.be/de-humorklas/onze-planning
Tickets via:
http://www.ccasse.be/voorstelling/1066/humorklas
(17 Mei 2016)