In deze nieuwsbrief:
- Nieuwe single Urbanus op iTunes
- Mieleke Melleke Mol 17 in de winkels
- Urbanus te horen op volgende Oorwoud-cd
- Kettenoog, nieuwe Kzoom reeks met Urbanus in het najaar

Nieuwe single Urbanus op iTunes

Het Urbanus & De Fanfaar, liedje ter gelegenheid van Live Earth (De Wereld Is Om Zeep / Klimaat) is sinds kort beschikbaar op iTunes, als single.
Meer info via:
http://www.urbanusfan.be/urbanus/discografie.php?discografie=71


Mieleke Melleke Mol 17: De Rare Cadeautjes Van Oma Tulp in de winkels

Sinds midden vorige maand ligt er een nieuwe album van Mieleke Melleke Mol in de winkels.
Oma Tulp ziet Mieleke, Melleke en Mol heel graag en ze overstelpt hen elke dag met cadeautjes. maar oma Tulp is een beetje gek en onze vriendjes weten niet goed wat ze met al die rare geschenkjes moeten aanvangen. Die cadeautjes doen soms rare dingen en daar zijn ze een beetje bang van.
Meer info via:
http://www.urbanusfan.be/urbanusvertelt/urbanusvertelt.php?urbanusvertelt=17


Urbanus te horen op volgende Oorwoud-cd

Urbanus is onlangs de studio ingedoken om mee te werken aan de nieuwe Radio Oorwoud-cd. Radio Oorwoud is een initiatief van het WWF. Later komen we hier uiteraard op terug.
Wie nu al meer info wenst kan surfen naar hun site:
http://www.radio-oorwoud.be


Urbanus in nieuwe Kzoom reeks

Kzoom start dit najaar met de nieuwe jeugdreeks "Kattenoog - Het Geheim van de Griezelclub". De hoofdrol in deze griezelreeks is voor zanger Ian Thomas. Ook Kürt Rogiers, Eline De Munck, Urbanus, Sofie Heyens, Emma Verlinden, Warre Verlinden, Nathan Naenen, Herman Boets en Door Van Boeckel spelen mee. Voor zanger Ian Thomas is het de eerste keer dat hij een hoofdrol speelt.
De reeks speelt zich af in Kattenoog, een klein dorpje aan de rand van een mysterieus meer. In het dorp heerst al jarenlang een griezelmysterie, waarvoor de Griezelclub in het leven wordt geroepen. De leden hebben de taak om het dorp en de inwoners te beschermen voor heksen, vampiers, weerwolven en ander gespuis dat uit is op het Kattenoog, een mysterieuze heksensteen met magische krachten die verborgen ligt aan het meer.
Het verhaal is geschreven door Anjali Taneja, de bedenkster van onder andere Het Huis Anubis en Vrijland. De opnames van Kattenoog starten deze zomer in Deurle, Berlare en Destelbergen. De reeks zal dit najaar te zien zijn op VTM Kzoom
(8 Juli 2015)