In deze nieuwsbrief:
- De 157ste Urbanusstrip (Woehaha) ligt in de winkels
- Wat Wij Moeten Weten vertaald
- Urbanus & De Fanfaar Festival tour

De 157ste Urbanusstrip (Woehaha) ligt in de winkels

Urbanus is te grappig. Echt waar, het is tragisch, maar het is zo. Door zijn mopjes is Tommeke Titelbroeck, een klasgenootje, ten prooi gevallen aan het gevaarlijke lachsyndroom. Urbanus wordt veroordeeld tot een levenslang grapjesmaakverbod en hij voelt zich daarbij doodongelukkig. Letterlijk zelfs...
Meer info via:
http://www.urbanusfan.be/urbanusstrip/urbanusstrips.php?urbanusstrips=157


Wat Wij Moeten Weten vertaald

De broer van de beroemde tekenaar W.L. drinkt. Het is geen voor de hand liggende keuze dat je een leven in de marge verkiest. Maar de wereld is behalve wreed ondankbaar, ook betoverend en hilarisch. Gelukkig kunnen de personages in 'Wat Wij Moeten Weten' in het geval van nood 'den boek' raadplegen. In dat magische naslagwerk verzamelt de moeder van de beroemde tekenaar W.L. tal van feiten en recepten. De geheime kennis verklaart zo goed als alles en vormt dan ook de gedroomde rode draad in deze fascinerende graphic novel.
Die uitersten aanvaarden, daar gaat 'Wat Wij Moeten Weten' over. Het is een tragikomisch meesterwerk dat iedereen zal aanspreken die zich afvraagt wat het leven eigenlijk voorstelt.
De Engelse vertaling is normaal vanaf april verkrijgbaar.
Meer info over deze reeks en de vertaling via:
http://www.urbanusfan.be/watwijmoetenweten.php


Urbanus & De Fanfaar Festival tour Jaja! Laat die boekingen maar komen!

Festival-organisatoren die Urbanus & De Fanfaar willen toevoegen aan hun affiche kunnen hiervoor contact opnemen met: boekingen@urbanuszelf.eu (Jan Smeets).
De lijst met festivals volgt uiteraard later op de site en via de nieuwsbrief. Chokri en Herman voorzie maar al plaats op jullie affiche!
(16 Januari 2014)