In deze nieuwsbrief:
- Goud voor Wan Troe Tie!
- Koko Flanel om het jaar mee te eindigen
- Catawiki oproep

Goud voor Wan Troe Tie!

‘Wan Troe Tie’, het nieuwe album van Urbanus, ging al meer dan 10,000 keer over de toonbank. Het album, dat uit is sinds 8 november, behaalt hiermee goud na vijf weken.
Ook in de hitlijsten is het album, dat geproduceerd werd door Jean Blaute, een sterkhouder. In de Ultratop Album Top 100 staat ‘Wan Troe Tie’ al vijf weken in de top 10 genoteerd. De eerste single ‘Zetpilcar’, het eigenzinnig duet met Isolde Lasoen, is sinds de release een vaste waarde in de Vlaamse Top 10.
Meer info via de Urbanus-discografie:
http://www.urbanusfan.be/urbanus/discografie.php?discografie=15


Koko Flanel om het jaar mee te eindigen

Op VTM kan je het jaareinde afsluiten met Koko Flanel. Op de site zijn we volop bezig met extra materiaal te plaatsen over deze film. Kom zeker nog eens langs voor het jaareinde en geniet van enkele interviews, enz. Hou de homepage in het oog voor alle updates.
Meer info over de film via:
http://www.urbanusfan.be/urbanus/filmkokoflanel.php


Catawiki oproep

Op Catawiki wordt op 30 december een illegaal Urbanusboek aangeboden (kavel 38). Dat boek is samengesteld van drukrestanten en de makers raden de verzamelaars af om dit boek te kopen.
Het zijn albums die nooit verkocht zijn mogen worden, maar om de één of andere reden toch onder het publiek zijn terecht gekomen.
(24 december 2013)