Urbanus vanavond te gast in De Klas Van Frieda

Sinds gisteren onderwerpt juffrouw Frieda Van Wijck haar leerlingen opnieuw elke dag aan een amusante overhoring. Van maandag tot en met donderdag zitten er telkens vier bekende leerlingen aan de banken. De twee duo‚s strijden voor de eer; om als beste van de klas naar huis te gaan. Dit jaar draait alles om de Gouden Frieda, de trofee voor de beste van de klas.

Tussen die duo's is er een gezonde dosis rivaliteit: De Kreuners en Clouseau, mannelijke en vrouwelijke comedians, de fans van den Beerschot en die van Antwerp. Vanavond Philippe Geubels & Urbanus (comedians) vs. Els De Schepper & Veerle Malschaert (comédiennes). Zoals altijd roept juffrouw Frieda de hulp in van een bekende vakleraar voor de vakken waar ze zelf niet in thuis is. Vanavond met vakleraar: Showbizz Bart over filatelie. De gevreesde juist-foutronde mag ook deze keer niet ontbreken. Net als het groepswerk trouwens, waarin de duo‚s hun kennis moeten bundelen.

Natuurlijk heeft juffrouw Frieda niet stilgezeten tijdens de vakantie. Ze heeft haar lessen goed voorbereid en zal in het voorjaar enkele nieuwe rondes op de klas loslaten. Opletten geblazen dus, in het nieuwe seizoen van De klas van Frieda.

De Klas Van Frieda, op één (V.R.T.), vanavond om 22u.
Meer info via:
http://www.een.be/programmas/de-klas-van-frieda/vandaag
(27 Maart 2012)