In deze nieuwsbrief:
- Urbanusstrip 145. De Puntmutsplaag, sinds woensdag in de winkels
- Spaaractie Cesar Tripel
- Extra weetjes ivm de Cesar Tripel

Urbanusstrip 145. De Puntmutsplaag, sinds woensdag in de winkels

Groot schandaal bij de familie Urbanus! Wanneer Cesar 's morgens opstaat is de afwas gedaan en het huis opgeruimd. En de stal van Wieske is helemaal gepoetst en blinkt als een spiegel. Welke onverlaat heeft dat gedaan? Als Eufrazie plots een weelderig kapsel heeft en het huiswerk van Urbanus proper én correct blijkt, is alles duidelijk. Ze zitten met een nest kabouters! Hoe moeten ze nu van die vervelende hulpvaardige properheidsfreakskes verlost geraken!?
Meer info over dit en volgende albums via de fansite:
http://www.urbanusfan.be/stripheld/gewone/145.htm


Spaaractie Cesar Tripel

Op de horecabeurs (net afgelopen) is de nieuwste actie ivm de Cesar Tripel van start gedronken, drink vijf tripels en krijg een balpen of drink er tien en krijg gratis een limited edition flesje van 75 cl Cesar Tripel. Deze actie is terug te vinden vanaf begin oktober in diverse cafés in Vlaanderen!
Raadpleeg de deelnemende zaken (weldra) via:
http://www.cesardrinks.be


Extra weetjes ivm de Cesar Tripel

- Sinds kort zijn er nieuwe pyramidevormige tafelruiters in omloop
- Eind oktober worden alweer nieuwe brouwsels van de heerlijke tripel verwacht, deze keer met de nieuwste kroonkurken, bekijk de zes schetsen via de fansite
- Sinds 18 september (wedstrijd Lokeren - Club Brugge) is het stadion van Lokeren voorzien van een Cesar Arena, met een indrukwekkend paneel boven de ingang van de feestzaal. De Cesar Arena is de nieuwe naam van de zaal waar de persvoorstelling heeft plaatsgevonden.
- Op 4 augustus was er een ware Cesar Run, een ober-run zoals ze die enkel in Lokeren kunnen organiseren. Vier augustus was het volop Lokerse feesten en we moeten u er niet bij vertellen dat de Run een heus feest was voor jong en oud. TV Oost heeft hierover een reportage gemaakt en die zal weldra op de Cesar Drinks-site te zien zijn, nu zijn daar al foto's te bekijken van dit evenement.
Volg alles via:
http://www.cesardrinks.be en / of de fansite:
http://www.urbanusfan.be
(23 September 2011)