Vierde show!

Vlaanderens bekendste komiek blijft scoren. De vraag naar kaarten voor Urbanus Zelf! in het Sportpaleis is zodanig groot dat organisator PSE-Belgium niet anders kan dan een nieuwe, inmiddels al vierde, show op de kalender toevoegen. Ook op donderdag 22 december kunnen de vele fans van Urbanus’ grappen en grollen en plezante liedjes komen genieten.

De kerkgeschiedenis telt een hele rits pausen die de naam Urbanus droegen. Of die van het Sportpaleis even heilig verklaard zal worden blijft voorlopig de vraag. Maar met Urbanus IV begint de Antwerpse evenemententempel al mooi ten hemel te stijgen. Ruim 35.000 Vlaamse en Nederlandse fans van Urbanus hebben al plaatsen gereserveerd voor de 'best of'-showreeks van Urbanus Zelf! in december. De dagen vóór kerst beloven de plezantste van het jaar te worden!

Uitstel heeft de duivel bedacht. Daarom is snel wezen de boodschap voor wie nog niet heeft gereserveerd en een zitje wil. Voor een dergelijk laag bedrag aan stoelgeld beleeft men een hemelse, ja zelfs goddelijke avond!
(22 September 2011)