Urbanus Zelf: tweede show op zaterdag 17 december!

Vlaanderen zat, elf jaar na diens laatste podiumshow, te wachten op een nieuwe 'acte de présence' van Urbanus. Bewijs daarvan is de snelle uitverkoop van Urbanus Zelf!, de show die Vlaanderens bekendste komiek ten beste zal geven op vrijdag 16 december in het Sportpaleis. Omdat de nood hoog is, komt er een extra voorstelling op zaterdag 17 december. De kaartverkoop voor deze tweede show is inmiddels geopend.

We hadden Urbanus naar het WK Atletiek in Zuid-Korea moeten sturen. Want wellicht zou hij ook daar iedereen het nakijken hebben gegeven. De vliegende start die hij nam met 'Urbanus Zelf!' is namelijk indrukwekkend te noemen. Zijn 'best of'-show in het Sportpaleis ging pas vrijdagochtend in verkoop, zondag zijn de pakweg 13.000 beschikbare plaatsen nagenoeg allemaal uitverkocht. Zonder twijfel goed voor een verbetering van het Belgische record en eremetaal in zijn discipline.

Vier jaar na 'Urbanus Vobiscum', de hommage die hem gebracht werd door een schare Vlaamse artiesten, is Urbanus weer te zien in de grootste evenementenhal van het land. Helemaal op z'n eentje brengt hij er oude en nieuwe liedjes en sketches. De aankondiging van Urbanus Zelf! kon rekenen op heel veel belangstelling en bijval van zowel pers als publiek. Iedereen is weer in de ban van Urbanus, wat zich heeft vertaald in een bijzonder snelle kaartverkoop.

Wie al boekte voor god (dEUS in de Lotto Arena op 16 december) en zo vreesde de paus (Urbanus Zelf! diezelfde avond in het Sportpaleis) te moeten missen, hoeft niet langer te wanhopen maar bestelt meteen zijn kaarten voor de tweede Urbanus Zelf! op zaterdag 17 december.
(Bron: Urbanus Zelf)
(Op facebook te vinden via volgende link:
http://www.facebook.com/urbanuszelf)
(28 Augustus 2011)