In deze nieuwsbrief:
- De Rode Loper huldigt Urbanus
- Vobiscum in flash + TV commercial
- (Fan)site van het jaar (Clickx)


De rode loper huldigt Urbanus

Met het tribute-album 'Urbanus Vobiscum' is Urbanus voor eens en voor altijd gecanoniseerd als paus van de Vlaamse komieken en als songschrijver. Veertien artiesten, van Clouseau tot K3 en van Bart Peeters tot Axelle Red, staken één van z'n nummers in een nieuw en verrassend kleedje.
Alle veertien zijn ze fan van Urbanus en zijn unieke repertoire, dat van een andere planeet komt : de planeet Tollembeek. De liefde was niet wederzijds, want wat Urbanus het meest ontroerde, was dat hij géén van allen graag hoorde zingen. WAS, want nu hij het eindresultaat gehoord heeft, is hij blij dat ze met deze hommage-cd niet gewacht hebben tot hij dood was.
Hoe de cd klinkt, komen jullie te weten in De rode loper, want zij gingen natuurlijk ook luisteren.
Zondag 11 november 2007
Een, V.R.T. 18u10


Vobiscum in flash + TV Commercial

- Sinds gisteren heeft de fansite een tijdelijke nieuwe homepage. Tot aan Vobiscum Sportpaleis bestaat de homepage uit een flash-movie, waarbij de mogelijkheid bestaat om stukjes van de CD te beluisteren. Daarnaast een grote vermelding naar het concert en de nodige mogelijkheden om via iTunes de CD of single aan te kopen. Met dank aan Milk and Cookies, die ook hebben ingestaan voor het design van de CD.
We kunnen u ook al de TV trailer voor het concert in premiere tonen op de fansite:
http://www.urbanusfan.be/urbanus/tv/commercialvobiscum.htm


(Fan)site van het jaar (Clickx)

Het zijn bijna de 11de verkiezingen van 'Site van het Jaar', en de Urbanusfansite heeft de eindselectie gehaald, wat wil zeggen dat door de redeactie van het magazine de site als 1 van de 10 beste fansites is verkozen. Nu ligt het lot in handen van bezoekers, fans, enz
Er zijn 22 categorieën, waarin uiteindelijk telkens 10 sites genomineerd zijn. De volledige lijst is vanaf dinsdag te raadplegen via www.sitevanhetjaar.be. Tot 28 november kan er gestemd worden. Bij elke categorie kan je 3 sites aanduiden die je voorkeur dragen. Na het stemmen zijn er 22 categoriewinnaars, plus de enige, echte 'Site van het Jaar 2007'.
Er is dit jaar geen opdeling gemaakt tussen professionele of amateursites. Pas dinsdag zullen we weten welk de 9 andere fansites zijn die meedingen om de titel 'fansite van het jaar'.
Daarom hierbij al een oproep voor diegene die gaan stemmen, vergeet de fansite niet onder 'fansites'.
Alvast bedankt.
(11 November 2007)